Kleur- en stijladvies huwelijk

  • Welk model jurk zou het mooist passen?
  • Zou wit of gebroken wit beter flatteren?
  • Is het leuker om mijn haar op te steken of niet?
  • Zal ik handschoenen dragen of niet?

Door een afspraak te maken voor kleur- en stijladvies, krijg je antwoord op al je vragen. Niet alleen voor je huwelijksdag, maar ook voor je kledingkeuze in de toekomst!

Voor een van de mooiste dagen van je leven wil je er ook op je mooist uitzien!
Je jurk, je haar, je make-up; alles moet “kloppen” voor die dag. Maar het belangrijkste is dat je je er ook heel prettig bij voelt, en je onvoorwaardelijk kunt genieten van DE dag.

Werkwijze

Een advies bestaat uit twee afspraken. Tijdens de eerste afspraak bepalen we je kleurtype (zie ook kleuradvies) en leer je hoe je je kunt opmaken in kleuren die perfect zijn afgestemd op je oog- huid- en haarkleur. Ook kijken we naar je figuurkenmerken. Tijdens de tweede afspraak gaan we verder met stijl, bespreken we je persoonlijke stijl en krijg je uitleg van je kleurenwaaier.
Dit advies kan individueel besproken worden, maar kan ook goed samen met bijvoorbeeld je moeder/schoonmoeder worden gedaan. Ook zij willen er die dag prachtig uitzien natuurlijk!

Make-up workshop

Misschien heb je al een jurk uitgezocht en overweeg je of je je zult laten opmaken of niet. Wellicht is een make-up workshop dan iets voor jou. Ervaring leert namelijk dat veel mensen zich toch niet helemaal “zichzelf” voelen als ze zich laten opmaken. En dat is het laatste wat je wilt op deze dag!
Tijdens de workshop leer je hoe je zelf een prachtige (bruids)make-up kunt aanbrengen die ├Ęcht bij je past. Je kunt de make-up ook bij ons kopen, zodat je zeker weet dat je de juiste kleuren hebt en je het nog een aantal keer kunt “oefenen” zodat je je er niet meer onwennig bij voelt.

 

Deze workshop is ook heel geschikt om samen met vriendinnen/moeders/bruidspersoneel te doen.

Niet alleen voor de bruid!

Ook de bruidegom wil er op “zijn” dag onberispelijk uitzien. Tijdens een kleurenanalyse met globaal stijladvies kijken we wat mooie basiskleuren zijn voor je kostuum en wat de beste kleuren zijn voor overhemd en das. Door het dragen van de juiste kleuren zul je er stralend, gezond en energiek uitzien!

Praktische tips uit de praktijk

Wil jij tips ontvangen over kleur, stijl, uitstraling en imago en op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Meld je dan hieronder aan voor mijn tips uit de praktijk!

  • Je gegevens worden volgens de AVG verwerkt en ik ga er zorgvuldig mee om.

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Neem dan meteen contact met me op