Over Yvonne Stoevelaar

Yvonne Stoevelaar

Ik ben Yvonne Stoevelaar en het is mijn passie mensen te helpen zich optimaal te presenteren. Eind 2006 heb ik na een pittige tijd besloten iets te gaan doen wat ik superleuk vond, waar ik goed in was en waar ik energie van kreeg: Ambitieuze vrouwen en mannen te laten zien wat ze in huis hebben en zich zo te presenteren dat zij nooit meer te twijfelen over hun persoonlijke presentatie.

Het Imagobureau in Gouda

Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt en een paar jaar pas op de plaats vanwege de komst van 4 prachtige kinderen, was het tijd om voor mezelf te beginnen en zo te kunnen doen waar mijn hart lag. In 2007 ben ik gestart met mijn bedrijf. Ik ben gevestigd in Gouda, waar ik individuen en groepen tot zo’n 6 personen kan ontvangen, maar werk ook landelijk op locatie bij bedrijven of vergaderaccommodaties.

Mijn kwaliteiten

Mijn kwaliteiten zijn professionaliteit, enthousiasme, goed kunnen luisteren, inlevingsvermogen en respect voor ieders overtuiging. En natuurlijk heel veel kennis op mijn vakgebied. Blijven leren en ontwikkelen om mijn klanten optimaal te kunnen adviseren.

Privé zijn mijn gezin, familie en vrienden erg belangrijk, ben ik voorzitter van een vrouwennetwerk, bestuurslid van een stichting, doe ik graag leuke dingen met vriendinnen, sport ik af en toe en ben ik toch stiekem ook weer met mijn werk bezig. Want als zelfstandig ondernemer lopen die dingen nu eenmaal in elkaar over, maar dat vind ik eigenlijk ook zo zalig aan het ondernemerschap!

Neem contact met mij op om te kijken of ik degene ben die jou of medewerkers binnen je organisatie kan helpen aan een uitstraling die werkt!

Organisatie advies | Personal BrandingParticulier kleuradvies | Make-up advies | Stijladvies zakelijk | Workshop kleur- en stijladvies

Praktische tips uit de praktijk

Wil jij tips ontvangen over kleur, stijl, uitstraling en imago en op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Meld je dan hieronder aan voor mijn tips uit de praktijk!

  • Je gegevens worden volgens de AVG verwerkt en ik ga er zorgvuldig mee om.

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Neem dan meteen contact met me op