Professioneel Online Presenteren en Profileren

Leren hoe jij je Professioneel Online Presenteert?

Boek dan snel een POP-sessie!

We Zoomen en video-bellen wat af de laatste maanden…
En dit is zeker een van de dingen die we overhouden aan de Corona-crisis. Ik hoop dat live er uiteraard snel weer bijkomt, maar videobellen en -trainen en -vergaderen zullen we ook blijven doen. Want zeg nu zelf, in veel gevallen is het ook best handig en efficiënt.

Maar… hoe doe je dit nu professioneel. Waar kun je op letten? Hoe maak je contact? Hoe zit het met belichting? Hoe kijk je? Hoe overtuig je? Wat trek je aan? Hoe zorg je dat jij gezien en gehoord wordt tijdens een belangrijke meeting? Hoe win jij aan visuele overtuigingskracht?

Dit alles en nog veel meer leer je in een interactieve en leerzame online POP-sessie van 1,5 uur. Alles wat met Professioneel Online Presenteren en Profileren te maken heeft komt aan bod. En natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen. De groepsgrootte is maximaal 5 personen per sessie. Zodat je van elkaar kunt leren, maar ook iedereen aan bod komt en dat de tijdsduur aantrekkelijk blijft!

Dus wil jij ook weten

Hoe je professioneel goed in beeld bent?

Hoe je zowel aardig als deskundig gezien wordt?

Hoe je zo goed mogelijk contact maakt via de camera, zodat ook anderen zich gezien voelen?

Hoe je kunt winnen aan overtuigingskracht in belangrijke vergaderingen of besprekingen?

Welke trucs ik allemaal gebruik om mijzelf Professioneel Online te Presenteren en Profileren?

Meld je snel aan voor een van de onderstaande data. Na aanmelding ontvang je een factuur. Als je de factuur hebt voldaan is jouw aanmelding definitief en staat er een plek voor je gereserveerd. De training wordt gegeven in ZOOM. Van tevoren ontvang je instructies hoe je kunt deelnemen in een veilige omgeving!

Investering:

De investering bedraagt slechts 79,00 (ex btw) per persoon en wordt gefactureerd als training
Professioneel Online Presenteren en Profileren.

Mochten de aangeboden data je niet schikken?
Wil jij dit met eigen collega’s boeken?
Wil je (open) sessies inkopen voor jouw medewerkers?

Neem dan even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken! Bellen is sneller: 06 41476988

 

Wat deelnemers zeggen:

  • “Genoten van je training. Ik kijk nu ook met een andere blik naar mezelf en anderen in een meeting”. (J.Schaap directeur Omniplan)
  • “Wat een nuttige sessie. Fijn dat ik een aantal tips om goed in beeld te zijn direct kan toepassen”! (medewerker Gemeente Den Bosch)
  • “Dank voor de superleuke en leerzame workshop. Ik heb een aantal tips dezelfde dag al toegepast en ik merk dat het helpt. Ik voelde me meer gezien en professioneel. Nogmaals dank”!
  • “De volgende dag had ik een belangrijk online gesprek. Ik heb je kledingtips toegepast en ook de camera-tip. Ik ga je POP-sessie zeker aanbevelen”. (medewerker Leeuwendaal)
  • “Dank je wel Yvonne voor de waardevolle sessie. Je brengt het leuk, leerzaam en luchtig! En de kat- en muis tip vergeet ik nooit meer ;-)”. (beleidsmedewerker Gemeente Den Haag).

Praktische tips uit de praktijk

Wil jij tips ontvangen over kleur, stijl, uitstraling en imago en op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Meld je dan hieronder aan voor mijn tips uit de praktijk!

  • Je gegevens worden volgens de AVG verwerkt en ik ga er zorgvuldig mee om.

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Neem dan meteen contact met me op